Inspirasjon henter jeg fra mitt indre

Tanker, følelser & drømmer som favner om hverandre i en annen dimensjon. Den evige kjærligheten, til all eksistens.

Ærlig kunst for meg, er kunst som kommer fra hjertet. Når vi tør følge vår egen vei, droppe hva som er “in” eller hva andre “vil ha”. Hjertet vet veien, det gjelder å stole på vår indre sannhet

Kunsten bak kunsten handler mye om å slippe kontrollen og stole på oss selv. Det er en viktig del i den kreative prosessen, på lik linje med det vi gjør på lerretet.

Fysisk malekurs - Påmelding til Vårens runde av mitt fysisk malekurs kommer snart . Et helgekurs (lørdag søndag), hvor vi samles til felles malehygge, mye læring og inspirasjon. Kurset foregår i mitt atelie på Sotra, like utenfor Bergen. 

Maleklubben Mitt fargerike univers er en månedlig medlemsportal/ maleportal hvor du får tilgang til nytt innhold hver måned. 

Alle mine malerier er tilsalgs og ved å gå til Galleri lenger nede på siden, vil du kunne se tittel, str og pris når du klikker på hvert enkelt bilde. Jeg tar også male oppdrag om du ønsker bestille et unikt maleri til ditt hjem/kontor.

Maleklubben Mitt fargerike univers er åpen for innmelding 🎨

Den kreative skapelsen er en symbiose 

Når vi skaper kunst er det to parallelle prosesser. Det som skjer på lerretet og det som skjer inni oss av følelser, tanker og emosjoner. Jeg ønsker å inspirere deg både kunstnerisk og mentalt. I Maleklubben Mitt fargerike univers, lærer jeg deg mange ulike teknikker og fremgangsmåter. Jeg viser deg  ulike uttrykk og fargeglad kunst. Jeg har mye fokus på vårt indre - følelser og tanker som naturlig dukker opp i maleprosessen og bistår deg, slik at du kan oppnå økt tillit & frihet i kunsten.

Ingenting å tape men alt å vinne 🦋🎨❤️ Medlemsskapet koster 444 kr/mnd og du står fritt å melde deg av når du selv ønsker

Jeg ønsker med i Maleklubben 🌟
Dørene er åpen til nytt fysisk helgekurs - sikre din plass her 🌹
Intuitiv abstrakt minikurs - et maleri fra A-Å 🌹

ØNSKER DU DEG ET UNIKT MALERI TIL DITT HJEM. JEG TAR GJERNE OPPDRAGET

Jeg maler med akryl og mixed media på bomulls eller lin lerret, med "deep egde" blindramme. Sender bilder innad i landet, porto kommer i tillegg.

Klikk på bildene, for å se størrelse og pris. Ved kjøp av maleri, tilkommer det en kunstavgift på 5 % i tillegg til oppgitt pris. 

Ser du et maleri som liker godt, så er det fullt mulig å se "live" om du bor i Bergen omegn. Eventuelt kan du få tilsendt video av maleriet hvor man ser farger og detaljer bedre. Send meg gjerne en epost.
Ønsker du deg et unikt maleri på veggen din hjemme, så maler jeg også på bestilling. Da velger du størrelse, farger og hvilken energi/uttrykk du ønsker i bildet.
 
Ta kontakt for en hyggelig uforpliktende prat

Tone

Jeg er utrolig glad for at jeg meldte meg på kurs hos Linda. Hun er en utrolig varm og omtenksom person. Hun gir av seg selv på en ekte og ærlig måte. Jeg elsker fargene hennes og den frigjørende måten hun maler på. I dette kurset har Linda fått meg til å utvikle det å tørre å frigjøre meg i maleprosessen. Det er et ryddig kurs, med flotte moduler som er godt forklart. Du får tildelt fargeliste og lerret str i god tid. Live sendinger er det også, der man blir blir kjent med de andre deltakerne, som også gir av seg selv. Så er det jo supert at man får ha kurset et helt år, slik at man har god tid.

Oddny

Jeg er så glad for at jeg meldte meg på dette kurset. Var veldig i tvil, men skal du lære å male abstrakt, så er dette kurset bare helt supert. Jeg har utfordret meg selv, både på teknikker og spreke farger, og det er så kjekt. Det første maleriet jeg malte i kurset, ble solgt før det var tørket. Linda er en fin og varm kursholder, som forklarer alt på en utrolig god måte. Hun vil alle så vell. Har du lyst å lære og male abstrakt, kan jeg anbefale dette kurset på det sterkeste"

Åse

Jeg er så glad for kurset ditt. Det var akkurat det jeg trengte (og trenger mer av) for å komme videre i min kunst utvikling. Jeg har gått mange online malekurs og lært en god del, men jeg følte meg bundet av teknikker og en ubevisst begrensning for hva en kan gjøre på lerretet og hvilke uttrykk og farger som er allment likt. Ditt kurs har vært en nydelig frigjøring. Jeg opplever at du lærer meg et nytt "språk" so hjelper meg å uttrykke det jeg har på hjerte, over på lerretet.  Kurset er lagt opp på en ryddig og fin måte. Videoene er spennende, og du formidler tydelig og med en trygghet i alt du gjør. Du følger opp med Live sendinger der du svarer grundig på alle slags spørsmål og deler tanker og opplevelser ifht egen utvikling som kunstner.Linda er åpen, ærlig og klok. Og viser omsorg og engasjement for kursgruppen.

Ærlig og autentisk kunst rett fra hjertet. Len deg tilbake å se kunst i ro & fred

Hei, jeg jenta bak de fargerike bildene

 

Det gleder meg å kunne ønske deg velkommen inn. Mitt navn er Linda Lopes Desales. Jeg er abstrakt kunstner og signerer bildene mine Linda Sales. Kunstneren i meg ble “født” i 2011, da startet jeg helt uten erfaring. Først som en terapeutisk hobby, men etterhvert ble det å skape kunst min største lidenskap og det beste jeg noensinne har gjort for meg selv. Det ble mange dårlige malerier den første tiden, men når jeg malte opplevde jeg at tankene stilnet og jeg kjente på indre ro og glede. Etterhvert fant jeg mitt kunstuttrykk; fargerikt og kraftfullt og det ble for meg en frigjørende opplevelse. For første gang i livet, mestret jeg å uttrykke meg autentisk og ærlig.

Les mer om meg

Mine kurs er lagt opp slik at det gir godt utbytte uansett om du aldri har malt eller om du har male erfaring

 

Jeg har som mål å fylle din kreative verktøykasse, slik at du ved endt kurs, kan skape abstrakt kunst du er stolt av.

Bli med på mine kurs