Hei jeg er Linda! Velkommen til et glimt inn i min verden

Kunst er ikke kun et visuelt uttrykk, men min redning, min terapeut og min vei til frihet.

Fra Mørke til Lys

Min kunstneriske reise begynte i 2011, et vendepunkt fra et liv preget av indre kaos og mørke. Uten tidligere erfaring med pensel og lerret, fant jeg veien til abstrakt kunst – et rom hvor jeg kunne utforske og forløse mine dypeste følelser og finne en etterlengtet ro. Kunst ble min terapeut, en guide til å navigere gjennom livets stormer og bringe meg hjem til meg selv.

Frihet og Skaperkraft

Kunst har gitt meg friheten til å uttrykke det uutsigelige, og skape uten grenser. Gjennom intuitiv abstrakt kunst, en praksis hvor underbevisstheten leder penselen, har jeg oppdaget en frigjørende kraft som tillater indre ro og klarhet å blomstre.

 

Livets Prøvelser

Mitt liv før kunsten var langt fra en dans på roser. Som barn av skilsmisse og den yngste av tre søsken, opplevde jeg tidlig utfordringer. Sorgen og sjokket over min fars brå død da jeg var 16 år, etterlot meg med en bunnløs sorg. Vanskelige forhold, både personlig og profesjonelt, testet min styrke og vilje. Men det var disse erfaringene som formet meg, lærte meg empati, og ga meg et fundament av omsorg som jeg senere ville bringe inn i min profesjonelle karriere som vernepleier, og til slutt, inn i min kunst.

En Ny Start

Det var en gave, bokstavelig talt – en pose med lerret og akrylfarger – som åpnet døren til min kunstneriske utfoldelse. Til tross for tvil, var desperasjonen etter å finne stillhet og mening sterkere. Jeg tok sjansen, og det ble den beste beslutningen jeg noensinne har tatt.

 

Kunsten som Min Redning

Gjennom kunsten fant jeg ikke bare en hobby; jeg fant min redning, min lidenskap, og min sannhet. Det har lært meg verdien av indre frihet, autensitet, og det å omfavne både den introverte og ekstroverte siden av meg selv. Kunst har gjort meg til en beskytter – ikke bare for de rundt meg, men også for min egen sjel.

"Linda ikke er opptatt av rammer og regler, men mer intuitiv lek, hvor ingenting er feil - det gjør at det er lett og kjennes trygt å være seg selv. En fantastisk inspirerende person og motivator. Så modig og tøff, som deler åpent og ærlig av seg selv."

 Gina

Spiritualitet i Hverdagen

Tarotkort og dype sitater er mine daglige følgesvenner, som leder meg gjennom en spirituell morgenpraksis fylt med refleksjon og takknemlighet 🙏🏻.

Musikk og Dans

Livets melodi finner jeg i musikk som berører hjertet mitt, og dans er mitt energiskifte – glede. 💃🏻

Vakre solnedganger

En solnedgang er som et kunstverk som maler himmelen med uforglemmelige nyanser og minner meg om hvor fantastisk naturen er.

Livets Mangfold

Fra kampsport og fotball til spirituell utforskning – livet mitt har vært en reise gjennom ulike lidenskaper som har formet meg til den jeg er i dag.

Selvstendighet og Utforskning

Sta og selvbestemt 😉 Mitt ønske er å alltid kunne være min egen sjef, fri til å utforske livet og spiritualiteten på mine egne premisser.

Stillhet og indre ro

Å dykke ned i en god selvutviklingsbok, i stillhet, med levende lys og gjerne et glass rødvin 🍷 da kjenner jeg meg dypt påkoblet og en intens indre ro

Frihet og Skaperkraft

For meg er kunsten en reise mot frihet – en indre frihet som lar meg uttrykke følelser, tanker og refleksjoner uten begrensninger. I hvert penselstrøk av mine intuitive abstrakte verk finner jeg ikke bare en frigjøring av mitt indre, men også en dyp indre ro og klarhet. 

Autensitet og Nysgjerrighet

Å leve autentisk, følge min intuitive vei og formidle ærlig og åpent, er essensen av meg. Dette inspirerer meg til stadig å utforske – kunsten, menneskene, det spirituelle universet – med en evig nysgjerrighet som driver meg mot kontinuerlig transformasjon og selvutvikling.

Trygghet og Fellesskap

Mitt mål er å skape et trygt rom hvor du kan være deg selv fullt og helt. Gjennom kunsten ønsker jeg å inspirere til positiv endring og vekst, åpne opp for selvrefleksjon, og tilby en havn av trygghet og tilhørighet.

Min visjon

Mitt ønske å skape et trygt rom for kvinner (som meg), som søker frihet og selvutvikling gjennom kunsten. Et sted hvor nysgjerrighet og skaperkraft kan blomstre, og hvor hver enkelt kan finne sin unike vei til indre ro og selvuttrykk.

Bli med meg på denne reisen, hvor vi sammen kan utforske det vakre kaoset i livet og omforme det til noe ekstraordinært gjennom kunsten.

SE MINE TJENESTER

Følg meg på Instagram på @lindasalesart